IT'S ABOUT TIME FOR BOOTS

1.G DO’S AND DON’TS

Lad os bare komme igang…

DO’S:

yes sex and the city agreed yeah agreeVær åben!!! Det lyder måske som det mest åbenlyse (haha), men virkelig, døm ikke folk og gå ikke efter bestemte “typer” i starten af dit år. Du har helt sikkert nogle ideer om hvem der vil blive dine veninder, når du ser din klasse, men lad nu være med at luk dig ude af fællesskabet pga det, eller afvise folk der rent faktisk prøver at vise initiativ.

Følg med i NV! Jeg ved godt at alle siger det ikke tæller og at det er lige så ligegyldigt som AP/Latin, men i NV har du et halvt år (ca) “der ikke gælder” med de fag du senere hen skal have – og tro mig lærerne laver mange referencer til hvad der blev undervist i NV (medmindre du får en ny lærer) så for at være på den sikre side, er det ret smart ikke at sove i hver NV time.

Sisters movie film comedy drinkingTag til så mange arrangementer som muligt. I 1.G lavede jeg nærmest ikke andet end at tage til gym fester og gym arrangementer, og det er virkelig noget af det hyggeligste. Du lærer så mange på din årgang at kende og du får så mange minder ud af det.

college studentHvis du ikke har et job allerede, så få dig et… Det sociale gymnasie liv giver dig ret hurtigt en tom konto.

pretty little liars high school easy

Nyd det! 1.G var nok det bedste år i mit liv og jeg ville virkelig ønske jeg kunne genopleve det. Du møder så mange nye mennesker, får dig en så fed hverdag og er stadig lille og ny så der er ingen der judger dig hvis der er noget du ikke lige er ops på.

DONT’S:

The Comeback HBO no id rather not tv hbo

Lad være at tage AP/Latin seriøst
Medmindre du er utroligt interesseret i latin eller har meget brug for hjælp til dansk grammatik, så lad væreeee med at bruge din energi på AP/Latin. Fagene tæller på ingen måde for dit snit, og for mig var undervisningen i hvert fald helt ubrugelig. Seriøst tag den lur du har fortjent.

Lad være med at drikke dig i hegnet til introfestdrunk
REALLY THO. Tag det med ro til de første fester. Der er ingen, der gider have den hængende på sig resten af 1.G, at de blev sendt hjem til middagen før festen, eller at de ikke kunne komme op ad trappen til hovedindgangen. Det er pinligt og meget sjovere rent faktisk at kunne have været til festen og haft det grinern, uden at skulle træde op mandag og frygte den 3.g’er du så smukt brækkede dig ud over.

off the hook

Tænk ikke så meget over de første karakterer du får tilbage. Lærerene starter som regel virkelig blidt ud og gør alt for at give dig en lav karakter, så du fremover kan forbedre dig – for lets face it – vi vil jo alle hellere stige end falde.

The Simpsons lisa simpson school season 20 episode 19

Følg med fra start – især i dine C-fag! Jeg er fx ikke verdens skarpeste til fysik og da det var et fag jeg afsluttede i 1.G kunne jeg nok have endt med en bedre karakter hvis jeg bare havde fuldt en smule bedre med, og ikke tænkt “fuck det kan jeg bare ikke finde ud af, og det kommer jeg aldrig til”.

pizza college maya rudolph

Tænk over alt det junk du indtager. Du kommer til at spise sååå meget junk i gymnasiet. Der er lige et frikvarter hvor I har lyst til pizzaslize eller en dag efter skole hvor I skal fejre en test med 1 kg slik. Seriøst man tager så meget på, hvis man ikke tager sig lidt sammen – så just keep an eye on it!

Det tror jeg var alt jeg havde! Det er typisk med disse indlæg, så kommer man på alle de gode do’s and dont’s 2 dage efter haha. Men det har været ret efterspurgt, så jeg håber, at I kan bruge det!

kim kardashian dumb i have no idea what im doing college stupid

Hvis alt slår fejl, så bare lad som om ^

3 kommentarer

 • ‘Fagene tæller på ingen måde for dit snit’ – måske ikke, men det er til gengæld ret fedt og brugbart at vide, hvorfor sproget ser ud, som det gør. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er jo individuelt. Jeg har ikke haft nogen som helst god erfaring med AP, og da jeg (og mine klassekammerater) har godt styr på grammatik, var prioriteringen et andet sted – hvilket 100 procent gav mest mening for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, det er en rigtig god blog, jeg ville bare ønske at jeg havde læst den inden jeg startede i 1.g jeg er lige nu i 2.g så du kan måske forstå min ærgelse. Vil du følge den om med en 2.g do and dont’s det ville rede mit skoleliv. muligvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S ABOUT TIME FOR BOOTS