TIME FOR A NEW LAYOUT

current wishes

Dias1

 

Indeholder afilliate links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER.

Vi er på ingen måde nær december eller min fødselsdag, men jeg er alligevel godt igang med ønskelisten! I hvert fald er ovenstående de ting, som jeg viiirkelig godt gad klikke hjem lige nu. Jeg er især blevet helt forelsket i Meotines kommende pels (nr.  9)  og så jakken fra COS (nr. 4), som jeg bare synes er en anelse dyr, for en tynd jakke at være?! Men ih, hvor er den smuk. Er der nogle af overstående ønsker, som I deler med mig? <3 xx, Alma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIME FOR A NEW LAYOUT