ROOMTOUR 2016

THIS WEEK

Downloads11 Downloads10 Downloads12 Downloads13

En lille recap af min uge! I dag har jeg blogget lidt forud og lavet lektier. Lige nu er jeg dog ved at få et raserianfald over min snart 4 år gamle computer, som jeg nok bare burde få udskiftet… Jeg har bare VIRKELIG svært ved at bruge mine penge på elektronik, når jeg kunne rejse laaangt væk for de samme penge. Know what I mean?! ANYWAYS, jeg håber i har haft en dejlig uge og at I ligesom mig er lidt oppe at køre over hvordan det gode vejr ser ud til at fortsætte. Kys herfra! xx, Alma

6 kommentarer

 • Hej Alma, ved du hvor tasken er fra på andet billede, den beige farvede?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hmm altså hvis du mener Annasofias brune taske, så er den fra Mulberry 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker disse skønne Indlæg Alma, og kender til problemet med pcen da jeg selv står i det.. Min elskede Macbook pro har valgt at stoppe med at virke, så kan ikke readigere billeder/videoer eller noget, så jeg skal ud og bruge 11.000 på en ny.. mega fedt når man ikke gider bruge alle de penge.. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Det er jeg glad for at høre! <3
   Årh det er så øv, men ja det skal jo gøres 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Serr

  Hej Alma!
  Elsker denne slags indlæg, de er så hyggelige haha.
  – Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilket program du bruger til at lave at redigere/lave collager til dine indlæg? De er ser altid så fine ud! Mvh Anna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Ih hvor dejligt at høre! Jeg bruger Picasa :* Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROOMTOUR 2016