screensavers #6

når dine pinligste teenageår ligger frit tilgængeligt for alle….

Vi kan nok allesammen blive enige om, at vi har haft nogle grumme teenageår. Men det er nok de færreste, som kan prale af, at nedenstående billeder præger googles billedfelt, når der søges på “Alma Spies”… Jeg var jo så klog at starte min blog som kun 13-årig, en alder hvor jeg postede lige hvad jeg havde lyst til, poserede på akavede måder, og havde noget nær jordens kedeligste tøjstil. Og alligevel fik mine indlæg mindst det tredobbelte antal kommentarer, som i dag hahah! Let’s take a walk down memorylane…

dsc_0254

Ja.. Det er flot. Tag skoene af, så du kan vise hvilke sko du havde på, i stedet for at vende kameraet om, så du kan få det hele med…

dsc_0291

Jeg husker så tydeligt, hvor nice jeg syntes disse billeder blev pga lokationen… What a stunner!!

img_0804-2

Hvorfor var det lige, jeg mente denne sandwich skulle på bloggen?

skaermbillede-2017-06-13-kl-22-27-35

Det her må være bloggens første outfit, 100% taget af Bjørk. Strømpebukser under shortsne, og de vilde new balance samt den famøse grå hm t-shirt går igen… Hvorfor fulgte I mig?!

skaermbillede-2017-06-13-kl-22-27-58

Okay det må være et af de mindre cringe billeder… But still tho – det gode gamle runde tørklæde man bare tog over hovedet, så var det fashion statement sat!

skaermbillede-2017-06-13-kl-22-28-50

Måske nogle af jer kan huske dette billede?! Jeg var SÅ stolt af det og syntes det var meget tumblr-ish. Det var dog også et meget liket fb-profilbillede back in 2012!

Just casually sitting in my bed……. Jeg elsker, at der er en anonym, der har kommenteret “ligner ikke en helt normal tirsdag med de der sko 😉” på indlægget

img_4774-2

Pink Nike Free, BumBag og makeuppalettEN!

dsc_1705

Jeg tror ikke en kommentar er nødvendig her…

blooog1

Hvorfor var det jeg skulle have 6!!! billeder i forskellige positioner til dette glamourøse outfit?

Som I nok kan forestille jer, har jeg mange gange overvejet at slette blogarkivet fra 2012-2013 mindst hahah, men jeg synes sgu også det er meget sjovt at have liggende. Nok ikke det bedste indtryk at give når en kommende arbejdsgiver googler mig, men jeg håber de bliver erstattet af nyere billeder med årene hahah. Det viser jo også jer bloglæsere, at jeg er langt fra det perfekte blogger eksempel, også selvom jeg dengang havde virkelig mange læsere – det forstår jeg simpelthen ikke!? Men TAK for at I har været der gennem denne periode også…! 😉

xx, Alma

13 kommentarer

 • Astrid

  Åhhhhh elsker sådan nogle billeder, hvor man kan mindes teenageårene og nogle af de lidt kiksede valg, man tog. Mit bedste råd: slet dem ikke! Jeg slettede mine i en periode, og nu har jeg kun dårlige billeder fra familiefester tilbage som minde om en rebelsk teenagetid med to gange fjernet øjenbryn og leopardplettet D&G bluse. Gem gem gem…. Det er fedt at se tilbage på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Minder meget om mig da jeg bloggede i 10,11,12 haha!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ej, hvor er det sjovt at se! Det minder mig om de gode gamle dage med norske rosablogs, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Århhh hvor sjovt!!! Kan godt huske helt tilbage fra da du startede din blog 😀 sjovt at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Haha – jeg har fulgt dig siden disse billede. Jeg kan huske, at jeg var virkelig misundelig på dig og dit tøj. Slet dem endelig ikke, de er “gode minder”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hahah hvor er det sjovt at høre!! <3 er glad for du stadig følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kan også huske jeg fulgte med, dengang! Også da du havde den der youtube kanal! Men man skal jo starte et sted, og hvis du ikke var startet der som 13 årig. Ville du måske ikke være der hvor du er nu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alma Spies

   Hahah hvor er det sjovt!! Fedt du stadig er her – ja det har du helt ret i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Alma. Jeg kom tilfældigt forbi din blog – og dette indlæg – og jeg synes faktisk det er skønt:-) Jeg er selv børne- og ungdomsbogsforfatter og har også nogle gamle tekster, tegninger og lignende liggende, som jeg lavede, da jeg var teenager. Og det synes jeg altså er ret sjovt. Jeg synes slet ikke, du skal slette dine gamle indlæg eller være bange for at en arbejdsgiver ser dem, hvis de er som det du viser i dette indlæg:-) Det viser jo bare din udvikling – og en sej 13årig der ved, hvad hun vil! Mange hilsner Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

screensavers #6